Се за покривот од А до Ш

Пресметки за соларни инсталации

Размислувате за трајно намалување на енергетските трошоци со модерна соларна техника? Може да сметате на нашата бесплатна консултација.

За да ја искористите услугата:

  1. Јавете ни се на 071 364 972.
  2. Од таму ќе ве насочат кон еден од нашите стручни регионални менаџери, со огромно изкуство во областа на изведба и реконструкција на покриви.
  3. Истиот ќе ве ве насочи како да димензионирате, ќе ве запознае со сите видови на соларни колектори и начинот на кој се монтираат, ќе ви ги претстави предностите на Соларните пакети Брамак.
  4. Откако ќе ја добиете потребната информација, може да пополните формулар за пресметување на Соларниот систем Брамак. Можете да го видите овде.
  5. Испратете ни го пополнетиот формулар на e-mail: vladimir.mitreski@bramac.com
  6. Ќе ви одговориме во рамките на неколку дена.

Без колебање, јавете ни се! Потполно бесплатно е.